Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Δύο άνθρωποι ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα τςη Ινδονησίας κάνουν θεατρικό
foto: Pixabay

Breaking News: Οι Ταλαντούχοι

Λοιπόν, από τον γνωστό ταλαντούχο δικηγόρο -που παλαιότερα έπεσε ημιλιπόθυμος όταν του κοπάνησε το παπουτσάκι της στο κεφάλι η γνωστή μοντέλα, πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου-, μαθαίνουμε πως βεβαιώθηκε για την αθωότητα τού γνωστού ταλαντούχου σκηνοθέτη που κατηγορείται από κόσμο και ντουνιά για ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Αλλιώς, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, αν ήταν ένοχος ο ταλαντούχος σκηνοθέτης για τέτοια πράγματα και κουτσομπολιά, δεν θα τον αναλάμβανε, γιατί αφενός δεν αναλαμβάνει ενόχους και αφετέρου είχε πει στο μπαμπά του ότι δεν υπερασπίζει κακά παιδιά που κάνουν κακές πράξεις γενικότερα.

Αλλά αφού όμως τον ανέλαβε, πάει να πει πως σίγουρα του τη στήσανε του αθώου ταλαντούχου σκηνοθέτη. Κι αφού διάβασε προσεχτικά την δικογραφία, αντιλήφθηκε, λέει, ότι όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας είναι αναξιόπιστοι γιατί είναι ομοφυλόφιλοι επί πληρωμή, λέει, και η κυρία που τον κατηγορεί επίσης είναι τέρμα αναξιόπιστη κι αυτή και καθόλου ταλαντούχα διότι κάποτε τον αγαπούσε και είχε πάθος μαζί του.

Οοοολα αυτά δε, έγιναν με σκοπό να χτυπηθεί η ταλαντούχα Υπουργός Πολιτισμού με τη στέκα (όχι να χτυπηθεί με τη στέκα, η υπουργός που φοράει τη στέκα) και ο Πρωθυπουργός. (Ο πρωθυπουργός δεν φοράει στέκα. Νομίζω δεν με προσέχεις).

Βέβαια, είναι και χαζοί όλοι αυτοί οι καθόλου ταλαντούχοι ομοφυλόφιλοι κατήγοροι, γιατί αν ήθελαν να χτυπήσουν τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό με τη στέκα (όχι να τους χτυπήσουν με τη στέκα, συγκεντρώσου), μπορούσαν, αντί ότι τους βίαζε ο γνωστός ταλαντούχος σκηνοθέτης, να ισχυρισθούν ότι τους βίαζε η Υπουργός με τη στέκα (όχι ότι τους βίαζε με τη στέκα λέμε, ότι φορούσε τη στέκα όταν τους βίαζε, αλλά και τις άλλες ώρες που δεν τους βίαζε), ή, ότι τους χούφτωνε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Αλλά δεν τους έκοψε, πιθανότατα επειδή δεν είναι καθόλου ταλαντούχοι, ή, επειδή όντως δεν τους βίασε η Υπουργός με τη στέκα (μη λέμε τα ίδια πάλι με τη στέκα), αλλά ούτε και τους χούφτωσε ποτέ ο Πρωθυπουργός.

Μετά μπήκαν στη μέση πάλι κάτι προσφυγόπουλα.

Έτσι οι δεξιοί συντηρητικούρες κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν πολιτικό, για να χτυπήσουν την κυβέρνηση και τις επιτυχίες της και δήλωσαν ξεκάθαρα: «Χεστήκαμε για τα προσφυγόπουλα, ας καθόντουσαν στην πατρίδα τους να τα βιάζουν οι δικοί τους ταλαντούχοι».

Οι αριστεροί προοδευτικοί μας πάλι, τα πήραν δικαίως και είπαν: «Εμείς πάλι, χεστήκαμε για τα Ελληνόπουλα, αφού θα γίνουν τα ίδια σκατά με σας Ελληναράδες μου, μάς ενδιαφέρει μόνο να μην βιάζουν τα προσφυγόπουλα και να πάρουν επιτέλους άσυλο»

Άκουσε ο ταλαντούχος Φύλακας των Ασύλων μας τη λέξη «άσυλο» και έστειλε αυτόματα διάφορες διμοιρίες και τριήρεις να καταπνίξουν την επανάσταση στα πανεπιστήμια, αλλά δεν γινόταν κάποια επανάσταση εκεί. Έτσι, έπεσε το σχετικό ξύλο, αλλά αυτά έχει η ασυλία. Κι η ιεροσυλία.

Μερικοί που είπαμε πως μας ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά του κόσμου, δικά μας και ξένα να προστατευτούν, και πως θα προτιμούσαμε να μην τα βιάζουν οι ταλαντούχοι, ούτε να τα δέρνουν με τα γκλόμπια οι έχοντες υπερβάλλοντα ζήλο για την προστατευτική εργασία τους αγαπητοί Φρουροί της Τάξης, μάς χέσανε όλοι πως δεν παίρνουμε θέση και πως είμαστε απολιτίκ και ισαποστάκηδες, διότι πρέπει να αποφασίσεις και να δηλώσεις ποια παιδιά προτιμάς να βιάζουν. Τα ελληνάκια ή τα προσφυγάκια;

Και τότε κι εμείς ζητήσαμε άσυλο στην Ανταρκτική διότι με τους πιγκουίνους είμαστε σίγουροι πως θα συνεννοηθούμε καλύτερα, αλλά είναι χρονοβόρα διαδικασία κι έχουμε χαθεί εδώ μέσα στη μετάφραση, σε αυτό το άσυλο ανιάτων.

Άσυλο άκουσε και η Σελήνη που αγαπάει Χόχο, και πήρε τον Χόχο στο σπίτι της, λένε, έτσι περίλυπος και ταλαντούχος που ήταν, αλλά υποψιάστηκε πως της πήδηξε το σκύλο και τον σούταρε λέγοντας πως ούτε τον είδε ούτε τον ξέρει.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο επίσης ταλαντούχος Αρχηγός της Αξιωματικής μας Αντιπολίτευσης που έχει ως ταλέντο να μετατρέπει το ΟΧΙ του κόσμου σε ΝΑΙ εντελώς μόνος του, βρήκε πάτημα να βγει και να λέει ότι φταίει η Υπουργός με τη στέκα και κατ΄ επέκταση ο Πρωθυπουργός (χωρίς στέκα). Γενικά για όλα όσα συμβαίνουν αυτοί φταίνε.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες, ανώνυμες κι επώνυμες και γενικώς. Μην το ψάχνεις, δεν πειράζει.

Κι αφού είναι μια μπερδεμένη πολιτική κατάσταση που μόνο ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί μπορούν να κατανοήσουν και να ξεδιαλύνουν, εμείς ο απλός λαός ας ασχοληθούμε με το πουλάκι του Χαλιγκάλη και πολύ μας είναι, που είναι μια πιο απλή υπόθεση ερωτισμού.

Πάντως είμαστε αχάριστοι διότι λέμε και λέμε για τη δικαιοσύνη ότι αργεί και μεροληπτεί και τέτοια, αφού άφησε τον ταλαντούχο σκηνοθέτη να σουλατσάρει από δω κι από κει και οι κακές γλώσσες λένε ότι έσβηνε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά μόλις ο ταλαντούχος διευθυντής της εφημερίδας «Μακελειό» ανέβασε ένα χυδαίο εξώφυλλο αμέσως τον μπαγλάρωσαν σε χρόνο dt δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι είναι πολύ σοβαρότερο να γράφεις μαλακίες από το να βιάζεις παιδάκια.

Αργότερα, μπήκε στο παιχνίδι και ο γιος του ταλαντούχου δικηγόρου, ο οποίος μάς ανακοίνωσε ότι μάς γράφουν οικογενειακώς στα παπαρόνια τους, όλη την κοινωνία που αντιδρά έντονα και ξερνάει, γιατί ο μπαμπάς του είναι ο μεγαλύτερος μάγκας που υπάρχει που υπερασπίζει τον ταλαντούχο σκηνοθέτη και θα κάνει ό,τι γουστάρει.

Στο μεταξύ, ο Μπουνταλά Πασάς από απέναντι, στα πλαίσια της καλής γειτονίας βιάζει την υφαλοτρυπίδα μας, ή κάπως έτσι τη λένε, αλλά στο κάτω κάτω, 500 χρόνια μας τη βίαζε, τώρα το σκεφτήκαμε να το πούμε;

Τιριριριρίραμ τίριράμ, τίρι, τιρίμ παπάραμ,
τίριριριριραμ τίριράμ, τιτι ρίτι πάραμ πάμ.

Αμα μάθω τίποτα άλλο θα σας το πω. Προς το παρόν, μαθαίνω πιγκουϊνίστικα.

Αννυ Λιγνού 🍁
© 23.02.2021

~κοινοποιήθηκε 45 φορές~
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest

Επιτρέπεται η κοινοποίηση του άρθρου στα κοινωνικά δίκτυα μέσω των ενεργών συνδέσμων. Προκειμένου για αναδημοσίευση (αντιγραφή δηλαδή του κειμένου) παρακαλώ ζητήστε πρώτα την άδεια από τον/την συγγραφέα/συντάκτη, παραθέτοντας απαραίτητα όνομα, πηγή και ενεργό σύνδεσμο προς την σελίδα. Τροποποιήσεις στα κείμενα, δεν επιτρέπονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΕ TO FACEBOOK ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ